Despre noi

contact@metaldetector.ro     Suntem o companie cu asociati spanioli si englezi care au o experienta in domeniul detectoarelor de metale de peste 20 de ani. Firma noastra are ca obiect de activitate importul si vanzarea detectoarelor de metale, de toate tipurile (hobby , securitate si industriale). Oferim produse variate care sa rezolve toate  problemele clientilor nostri intr-un mod eficient , rapid si profesional.
        Ce oferim noi este relativ nou in Romania , dar oferim solutii pana acum nebanuite la un pret atractiv. Compania noastra doreste o buna colaborare cu toti clientii nostri si va invitam sa alegeti produsele noastre care speram ca va vor satisface toate cerintele.

Comercializam Detectoare de metale Profesionale pentru descoperiri si localizari COMORI, Artefacte, Relicve. Localizatoare pentru detectare si localizare Tevi, Cabluri, Conducte ingropate. Detectoare de Mine, Proiectile, ingropate in pamant.  Detectoare Submersibile pentru Scafandrii. Detectoare de metale tip Baston si Porti detectie tip aeroport pentru perchezitii corporale - pentru eliminarea furturilor din spatii de productie sau pentru evitarea introducerii armelor in diverse spatii cum ar fi: ministere, sedii ale autoritatilor, discoteci, baruri, cluburi sau oriunde este nevoie de securitate.

 

Powered By OpenCart
Iberic Euroconstruct Imobiliar © 2018