Despre noi - Confidentialitatea Datelor -

contact@metaldetector.ro     Suntem o companie cu asociati spanioli si englezi care au o experienta in domeniul detectoarelor de metale de peste 20 de ani. Firma noastra are ca obiect de activitate importul si vanzarea detectoarelor de metale, de toate tipurile (hobby , securitate si industriale). Oferim produse variate care sa rezolve toate  problemele clientilor nostri intr-un mod eficient , rapid si profesional.
        Ce oferim noi este relativ nou in Romania , dar oferim solutii pana acum nebanuite la un pret atractiv. Compania noastra doreste o buna colaborare cu toti clientii nostri si va invitam sa alegeti produsele noastre care speram ca va vor satisface toate cerintele.

Comercializam Detectoare de metale Profesionale pentru descoperiri si localizari COMORI, Artefacte, Relicve. Localizatoare pentru detectare si localizare Tevi, Cabluri, Conducte ingropate. Detectoare de Mine, Proiectile, ingropate in pamant.  Detectoare Submersibile pentru Scafandrii. Detectoare de metale tip Baston si Porti detectie tip aeroport pentru perchezitii corporale - pentru eliminarea furturilor din spatii de productie sau pentru evitarea introducerii armelor in diverse spatii cum ar fi: ministere, sedii ale autoritatilor, discoteci, baruri, cluburi sau oriunde este nevoie de securitate.

 

                                                             CONFIDENTIALITATEA DATELOR -   Politica de Confidentialitate 

   Va informam ca am actualizat Termenii si Conditiile - Politica de Confidentialitate de pe site pentru a ne alinia noului regulament nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018.

  Noul regulament aduce mai multa transparenta si incredere in relatia client - furnizor pe fondul partajarii principiilor in care datele personale ale clientului persoana fizica sunt colectate si procesate.

   Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa va informam cu privire la  modul in care utilizam datele dvs. personale.

1. Principii de protectie a datelor 

   Colectarea datelor personale se va efectua numai in scopurile specificate, explicite si legitime (prezentate la pct. 4) 

Datele NU vor fi prelucrate de catre terti intr-o maniera incompatibila cu aceste scopuri.

Datele personale vor fi exacte, si actualizate (daca este necesar).

Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta.

Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-un mod de inalta securitate.

   Datele personale nu vor fi partajate tertilor decat Autoritatilor Statului la cererea expresa  acestora, sau in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente intre parti.

   Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

 2. Datele personale          Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila.  Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, etc.

 3. Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

   Numele si datele de contact (numele si prenumele dvs., seria si numarul cartii de identitate, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare)

   Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.

   Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

   Colectam date despre caracteristicile pe care le folositi, produsele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.

   Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile de limba si setarile regionale.

4. Scopul colectarii datelor personale.

   Informarea clientilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate. Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail),  numai in cazul in care persoana vizata (cumparatorul) si-a exprimat in mod explicit acordul. Cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

   De asemenea, S.C. IBERIC EUROCONSTRUCT IMOBILIAR SRL  poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.6., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:  furnizorilor de servicii de plata/bancare furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre.

   Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchetul General, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 5. Utilizarea datelor personale

   Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionate (pct. 4).

   Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 4).

Nu vom pastra inregistrarile convorbirilor telefonice.

   Accesul la datele personale este strict limitat personalului  S.C. IBERIC EUROCONSTRUCT IMOBILIAR SRL, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

   Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze Administratorul Societatii la adresa de email : contact@metaldetector.ro

 6. Securitatea procesarii

   Datele personale vor fi prelucrate/procesate  in mod sigur si se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la contact@metaldetector.ro

 7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

   Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.

   Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

   Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, va rugam contactati-ne la adresa de email: contact@metaldetector.ro     Cerere semnata si datata.


 

Powered By OpenCart
Iberic Euroconstruct Imobiliar © 2023